Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darius i Sion

Goliatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie, darius na mida to uselles darius...

a sionem na midzie to tylko ap według mnie, ponieważ ma op harras i tarczę.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

nie, darius na mida to uselles darius...

a sionem na midzie to tylko ap według mnie, ponieważ ma op harras i tarczę.

darius nie jest zły na mida bo grałem, szczególnie na meele papiery jak nie wiem, kata np. można ją rozjebac jak wbijesz 2 lvl a ona ma 1.

sionem sie nie gra

lvlate_eune_10_6_nozg.png

Opublikowano

Powiem tak Darek nie jest postacią na mida oczywiście może i kontruje niektórych z nich lecz mid ma za główne zadanie robienie AP DMG więc postawmy taki zespół z suppem nikt nie ma AP DMG i odrazu przegrywacie, więc się nie opłaca tak chodzić. A zgadzam się Siona można zrobić pod AP lecz lepiej go zrobić pod AP tanka oczywiście. Pozatym Sion to normalna postać z twojej wypowiedzi wynika, że AP tankami się nie gra. Według mnie ( nie przepadam za AP tankami ) Ale Sionem da się zbudować naprawdę dużą obronę. :)

Opublikowano

Dariusem może i byś ugrał trochę defa na midzie, ze względu na jego HP ale padłbyś nawet od Katariny czy Akali. Wystarczy być dobrze ogranym na mida AP'kami i każdy padnie. A co do Siona, to ja robiłbym go tylko pod AP tanka.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Darius mid jak każdy inny ad mider - viable jednak przy dobrej kontrze nic nie zrobi. A co do siona s3 useless pick.

"Politycy wszędzie są tacy sami. Obiecują zbudować most nawet tam, gdzie nie ma rzeki."

Opublikowano

Darius mid jak każdy inny ad mider - viable jednak przy dobrej kontrze nic nie zrobi. A co do siona s3 useless pick.

Useless? Dziwne, że Sion jest obecnie powiedzmy tak silny, że nie da się go prawidłowo 'skontrować'. Dmg ma, i to duży.. z comba potrafi zabić, zbić 3/4 hp adc i reszcie.

Wymainowany sion jest dobrym pickiem, wiec godny polecenia.

Co do dariusa, nie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...